torsdag 7. november 2019

Velkommen tilbake mine herlige lesere!!

Altså -jeg valgte impulsivt å åpne bloggen min igår. Egentlig i ren frustrasjon over at den nye bloggen min på blogg.no ikke blir sett/lest.
Utrolig nok så har -bare på et døgn -flere av mine kjære, herlige gamle lesere funnet veien tilbake. Så tusen millioner takk for det! Og særlig velkommen til Mormormamsen -for en uforglemmelig kommentar du la igjen på min nye blogg!Så jeg lar denne bloggen forbli åpen. I allefall så lenge jeg fortsetter å blogge på den nye bloggen. Der kan du lese en god miks av nye innlegg og nye bilder, kombinert med gjensyn fra komiske/gode innlegg og bilder fra denne bloggen.

Jeg var jo så dum å slette FB siden til denne bloggen når jeg avsluttet bloggen her. Og har ikke tenkt å opprett ny side på facebook, men har ny konto på instagram.

Så følg meg gjerne der: Sjarm og Kaos på instagram!

Og min nye blogg her: Sjarmogkaos.blogg.no

Velkommen skal du være -både her og der!


(Nå vet jeg ærlig talt ikke hvor lenge jeg holder det gående da. Jeg elsker jo å skrive og dele. Men det er faktisk utrolig mye jobb. Og da må det jo være gøy og meningsfullt å gjøre det. Og da må man jo nødvendigvis ha noen lesere!! For tro meg; Det har IKKE blitt mindre kaotisk og travelt i denne kaosfamilien som overraskende nok fortsatt henger sammen! Det, kombinert med veldig travle arbeidsdager -så er ikke akkurat fritiden et problem å fylle opp!. Men prøver meg litt til ihvertfall. Så besøk meg gjerne på nye bloggen og instagram -håper vi "sees"!

Stor klem!

2 kommentarer:

  1. Takk for kjempefin blogg :)

    SvarSlett
  2. Hei, jeg er så spent på å finne Dr.Amiso, som hjelper meg med å gjenopprette livet mitt, dette er mitt vitnesbyrd om det gode arbeidet til en mann som hjalp meg. Jeg heter Agnes Lucas, Am fra Drammen Norge. Livet mitt er tilbake etter seks års ekteskap, mannen min forlot meg og to barn. Jeg følte at livet mitt var nesten over og falt fra hverandre. Takk til Dr.Amiso som jeg møtte på nettet. En trofast dag, mens jeg søkte på Internett, så jeg etter en perfekt stavebeslag som kunne løse problemene mine. Jeg fant en serie vitnesbyrd om akkurat denne veiviseren. Noen mennesker vitnet om at han brakte eks-kjæresten tilbake, noen vitnet om at han gjenoppretter livmor, noen vitnet om at han kan kaste en spell for å stoppe skilsmisse, og så videre. Det var et bestemt vitnesbyrd jeg så, det var en kvinne som het Anna, vitnet om hvordan Dr.Amiso brakte henne tilbake til sin tidligere kjæreste på mindre enn tre dager og på slutten av vitneforklaringen droppet e-postadressen til Dr.Amiso. Etter å ha lest alt dette, bestemte jeg meg for å prøve Dr.Amiso. Jeg kontaktet ham og forklarte problemet mitt. På bare tre dager henvendte mannen min meg. Vi løser problemene våre, og vi er enda lykkeligere enn før. Dr.Amiso er virkelig en begavet og talentfull mann, og jeg vil ikke publisere den fordi den er en fantastisk mann ... Hvis du har et problem og leter etter en ekte og ekte veiviser for å løse det problemet for deg. Prøv den store Dr.Amiso i dag, for kreft- eller skilsmissesaker, Jobbfremme og suksess, Helse- eller ekteskapsproblemer, Vil du bli kjent i verden, vinne rettsaker, ditt selskap nekter å betale deg, alle slags problemer i det hele tatt gråt, jeg fant ut at det å ta urtemedisinen sin best. vennligst kontakt Dr.Amiso på: herbalisthome01@gmail.com

    SvarSlett